Zalmrokerij Sognefjord, Een familiebedrijf

Foto van eigenaar en medewerkers Sognefjord Zalm

Zalmrokerij Sognefjord is een kleine zalmrokerij, een puur familiebedrijf waar zalm roken nog echt een ambacht is. Wij roken onze zalm hangend. Het voordeel hiervan is dat de vis veel vocht en vet verliest tijdens het droog en rookproces. Dit geeft de zalm een prachtige structuur en subtiele smaak.

Het koud roken vraagt veel tijd, er wordt gerookt met eikenhout en beukenhout. Verder worden in de laatste twee uur echte jeneverbesstruiken gebruikt. Het totale proces zorgt ervoor dat de Sognefjord zalm behoort tot de allerbeste. Particulieren kunnen bestellen via deze site en genieten van de echte ambachtelijk gerookte Sognefjord zalm.

 

Onze zalm producten

Wij produceren gerookte zalm, verse zalm, verse gravadlax zalm en verse prestige zalm voor particulieren en horeca klanten. bestellen van gerookte zalm en andere zalmproducten kan via onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor onze particuliere klanten verkopen wij hele zijdes, gesneden en ongesneden.Zalm loin producten
Voor onze horeca klanten leveren wij zalm in ~750 gram (halve zijde) en ~1250 gram (hele zijde) gesneden of ongesneden. Kleinere porties zijn ook mogelijk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.